Forældreliv

Ammeproblemer for mænd

Der er så meget snak(øh, i hvert fald hvis man opsøger det) om ammeproblemer, indkøring, sutteteknik osv. – men et problem hjemme hos os, som jeg egentligt føler vi skal til at ha’ styr på, det gælder altså flasken.

Eddie bliver lige nu ammet 100%, men det kunne jo være rart, hvis vi ikke var afhængige af adgang til mors bryster, hver gang han skal ha’ noget at spise.

Så er der ca. to muligheder: Malke ud eller modermælkserstatning – og her starter problemerne.

For knægten vil meget hellere ha’ den dejlige mælk fra sin mor, end modermælkserstatningen – faktisk så meget at sidst vi prøvede at jeg skulle give ham modermælkserstatning midt om natten, så hun fik mulighed for at sove igennem, skreg og skreg han så meget, at da jeg havde fået lirket 20 ml (ud af de ca. 100ml han “bør” få i et måltid) i ham iøvrigt ved at gå rundt og hoppe ham på den ene arm(satme nej om  herren gad at jeg skulle formaste mig til at SIDDE ned, mens det foregik), mens jeg prøvede at holde flasken med den anden, var hun alligevel vågen, og så var det lidt lettere at bare lægge ham ind i sengen, hvor han selvfølgelig straks faldt til ro, og iøvrigt(som altid) i søvn, efter amningen.

Brystpumpen er iøvrigt ikke just favoritten, når det kommer til moderen (av av, det gør ondt!) – hvad kan en stakkels far, der gerne vil hjælpe med maden dog gøre?!

– Og hvordan skal vi nogensinde få ham vænnet væk fra brysterne, når den tid kommer (ak, den tid, den sorg!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s