Hønefar

Baby og kat – babykat?

Nu nærmer sig dagen hvor den lille lurifaks skal vise sig, og uanset hvor parate de to mennesker i huset efterhånden prøver at (fake at) være, så er der altså en beboer, der stadig ligger henslængt foran radiatoren i uvidenhed.

 

Chili i klapvogn

I’m still the baby… right?

Den stakkels kat skal være storesøster, men hun ved det bare ikke selv.
Det bekymrer mig lidt hvordan hun vil tage ankomsten af den nye beboer i husets – måske især hvordan hun reagerer på skrigeriet, som man nok næppe kan undgå (hør mig lige, jeg er totalt clueless på babyer!) – I forvejen skyr hun høje lyde, men jeg har opdaget at hvis man skriger (fx. hvis man er pregzilla og bliver kildet under tæerne) så kommer katten løbende og laver en miauw-lyd jeg aldrig har oplevet før!
Måske en slags “Bare rolig, jeg redder dig!” – eller en “VIL I IKKE NOK STOPPE DET SKRIGERI?” – I hvert fald skal det blive interessant, hvordan reaktionen bliver.
Lige nu ligger katten under kniven hos dyrlægen, for at få den sterilisering, der burde ha’ blevet udført for år tilbage – forhåbentligt gør det hende endnu mere mellow end vi er vant til – og måske endda mere accepterende overfor en lille bebs.
Vi håber på det bedste (Altså at babyen aldrig skriger og alle sover uafbrudt i 8 timer hver nat).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s