Graviditet

Normale skingrende smerter?!

I går havde pregzilla så mange smerter på arbejdet, at hendes kollega sagde at hun nok burde søge læge. Hendes kollega med 3 børn. URGH.
Hun havde ondt nærmest i 9 timer, i gentagne jag, der nærmest lød som plukveer, selvom det vist ikke var det(hvad fanden ved vi ?!)

IGEN bekymkringer. Det kan virkelig være en frustrerende tid, når man ikke ved hvad “normalt” er, i forbindelse med smerter – for hvordan beskriver eller læser man lige en beskrivelse af smerter, og kontrollerer om begge parter mener det samme?

Nærmest lisså slemt som den umulige opgave det er, at vide om det er normalt at ha’ det på den ene eller den anden måde, lisså slemt er det at være manden.
Man kan have nok så gode intentioner, men et eller andet sted, når man har gjort sin del af arbejdet med at skabe babyen, så er ens arbejde slut.
Det føles virkelig som en magtesløs opgave at ikke engang kunne mærke hvordan det kroppens ændringer føles. Man kan bare krydse fingre og håbe på at alle i symbiosemaskinen har det godt, og at de smerter hun går rundt med er normale, og ikke er der, fordi der er gået et eller andet galt.

Aftalt møde hos vagtlægen, fredag aften, 19.30, frb. hospital.
Selvom man ringer og aftaler en specifik tid, er det åbenbart alligevel noget med at sidde i dødens forgård aka. akutklinikkens venteværelse.
Vi sad der til omkring 20.30, før det blev vores tur. Fair nok, folk med udstikkende øjne og brækkede lemmer er måske mere kritisk.
Efter ca. 4 minutters samtale og en urinprøve, der ikke viste tegn på blærebetændelse eller nyrebækkenbetændelse, fik vi en tid til en skanning igen-igen på hospitalet, her til formiddag.

Her var ventetiden heldigvis ikke så lang, og skanningen viste fint hjerteslag og lægen kom til at afsløre at det var en dreng (det vidste vi jo godt, men hvis vi havde været nogle af de der typer …).

Nå. Pyha. Alt godt endnu. Nu prøver vi at finde ud af hvordan vi skal annoncere det til vidt og bredt (aka: facebook)

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s