Graviditet

OMG, hun er gravid!

I morgen, om 9 timer og 15 minutter, ligger hun på briksen og bliver gennemrunget af en ultralydsmaskine, så vi kan finde ud af om fosteret har det godt, og ser relativt normalt ud i sit alien-agtige stadie.

Sidste gang vi blev skannet på ultralydsklinikken (en tidlig skanning i 7. uge, fordi vi gerne lige ville være sikre på at der VAR nogen, der rumsterede derinde), lignede embryonet en lille Donald Trump med hentehår og det hele.

Det hele var egentligt planlagt, men jeg tror ikke nogen af os havde forventet at første gang vi prøvede at time vores ubeskyttede hump-sessions til hendes cyklus, så var der bonus.

Så kom hele den der periode, hvor man freaker lidt ud – og hele tiden er bange for at gøre noget galt (kæft, der er mange – modstridende – lister over ting man ikke må få!).

Når man kommer her til omkring 13. uge skulle de største risici for spontane aborter, fordi fosteret eller embryonet, eller hvad det nu hedder, ikke havde de bedste vilkår, være ovre – så nu er det mest bare spørgsmålet, om hvorvidt der skulle være et eller andet galt med vores gener og den måde de har skruet sig sammen på, der sidder og gnaver sig ind i ens sind.

Kæft det er spændende og skræmmende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s